Appartementen 

Mountain Resort Kaprun By Kaprun Rentals; show on large map
 

Kaprun Mountain Resort TopA24

Kaprun Mountain Resort TopA24 “125 m²"

Groot, groter, grootst is zeker van toepassing op dit luxueuze design penthouse. Met zijn 125 m² is dit het grootste appartement in het Kaprun Mountain Resort.

Het luxe penthouse appartement heeft vier slaapkamers waarvan één voorzien is van een dubbel stapelbed. De bedden zijn 200 cm lang. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en er is een extra separaat toilet.

Het appartement is niet alleen groot, maar ook zeer luxueus ingericht. De woonkamer heeft een heerlijke ruime lounge hoek, voorzien van een grote hoekbank en een knusse open haard. De open keuken is compleet uitgerust en de grote houten eettafel is een heerlijke plek om met familie of vrienden een diner te nuttigen na een heerlijke dag in de bergen.

Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het zonnige balkon, waar u een schitterend uitzicht heeft over de omringende bergen en de dorpskern van Kaprun.

Het Kaprun Mountain Resort heeft een sauna en zwembad waarvan u onbeperkt gebruik kunt maken.

Het luxe Penthouse appartement heeft twee inpandige parkeerplaatsen.

Voor dit appartement gelden de exclusieve partner kortingen

Premium partners kaprun rentals
 
Terug naar de appartementen
 
 
 
 
Stuur dit apartement door naar een vriend of kennis.© 2020 KaprunRentals | Contact | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacy Verklaring |