Zell am See-Kaprun Kaart Zomer 2014

Zell am See - Kaprun Kaart

Vanaf de zomer van 2014 kunt u nog meer genieten van de schitterende bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Zell am See-Kaprun.

Wanneer u een van de schitterende design appartementen van Kaprun Rentals boekt in de periode van 15 Mei tot 15 Oktober krijgt u gratis de Zell am See Kaprun Kaart, de combinatie ticket die u gratis toegang geeft tot de meest populaire attracties in de regio. De Zell am See Kaprun Kaart opent de deuren naar sportieve, culturele en andere schitterende activiteiten in het hart van het schitterende Pinzgau waar Zell am See en Kaprun gelegen zijn.

Met deze kaart bespaard een gezin met twee kinderen ongeveer € 500 per week!

Terug naar vorige pagina

 Atracties die u Gratis met de Zell am See - Kaart kunt bezoeken.

  Schmittenhöhe
Op deze lokale berg van Zell am See, kunt u genieten van de 30 berg toppen van meer dan 3.000 meter inclusief de Grossglockner, Wilder Kaiser en de Kitzsteinhorn.

Lees meer ...
 

Kitzsteinhorn gletsjer
Een Alpine inspiratie op 3.029m . Omringd door de hoogste toppen in Oostenrijk is de Kitzsteinhorn de plek om de onvergetelijke schoonheid van de Alpen te ervaren.

Lees meer ...

Maiskogel   Maiskogel
Maiskogel de berg in het hart van Kaprun. Hier kan de hele familie genieten van de speciale atracties. Geniet van de prachtige berghutten, fiets park, kinder speelplaats en vele andere leuke atracties!

Lees Meer...
  Alpine reservoirs
Ontdek de fascinerende bergwereld van de Hohe Tauern gebergte! Kom en ervaar het harmonieuze samenspel van natuur en techniek bij de Alpin Reservoirs!

Lees meer ...
  Schitterende boottochten op het meer van Zell am See
Ontdek Pinzgau van af het water tijdens een boottocht over het meer van Zell am See, kunt u het idyllische bergen de stad en de omringende Alpen wereld aan u voorbij laten gaan.

Lees meer ...
 

De stranden van het Zell am See
Zomer zwemparadijs: de drie stranden die Zell am See rijk is garanderen veel water plezier tijdens een mooie zomerse dag.

Lees meer ...

  Overdekt zwembad in Zell am See
Geniet van een 74-meter lange glijbaan, drie-en een-meter duik platforms, een 25-meter sport-zwembad en een wellness-paradijs.

Lees Meer ...
  Sigmund-Thun-kloof
Zorg ervoor dat u het witte water spektakel van Ache rivier in Kaprun's niet mist!

Lees meer ...
  NationalparkWorlds
De tentoonstelling NationalparkWorlds in Mittersill toont u de fantastische wereld van de Hohe Tauern gebergte.

Lees meer ...
  Wildlife Park Ferleiten
Via schitterende paden, kunt u een wandeling door het wildpark en ondertussende de wilde dieren bewonderen die in de regio leven. Gratis toegang tot het 20.000 vierkante meter groot themapark met meer dan 40 spannende attracties.

Lees meer ...
  Krimmler Watervallen
Met een hoogte van 380 meter zijn dit de vijfde hoogste watervallen in de wereld. The massa's water zorgen voor een geweldige ervaring en is een geweldige dag-trip bestemming voor het hele gezin!  

Lees meer ...
  NIEUW: Vötter's Vehicle Museum
De voertuigen uit de jaren 1950 en 1970 staan garant voor een gevoel van nostalgie. Meer dan 150 voertuigen zijn verenigd op een expositie oppervlakte van ongeveer 1.000 vierkante meter.

Lees meer ...


Voor een totaal overzicht van alle attracties waar u gratis van kan genieten kunt u de online folder hieronder bekijken.
 

Open publication - Free publishing

Kaarthouders kunnen gebruik maken van de kabelbanen die naar de toppen van de Schmittenhöhe en Kitzsteinhorn eenmaal binnen zes dagen. Dit geldt ook voor de boottocht op het meer van Zell am See. Het gebruik van de gletsjer skiliften is niet inbegrepen. Alle andere faciliteiten in bedrijf kunt u zo vaak als u wilt gebruiken.


Terug naar vorige pagina

 
© 2020 KaprunRentals | Contact | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacy Verklaring |